You are currently viewing Romanian International Cup Sibiu 2022

Romanian International Cup Sibiu 2022

In weekendul 7-9 octombrie a avut loc Romanian International Cup la Sibiu. Competitia a fost organizata deja in mod traditional,  de Clubul Sportiv Rokan Sibiu sub egida Federatiei Romane de Karate Kyokushin, cu sprijinul Primariei Sibiu si a Consiliului Judetean Sibiu.
Editia din acest an a fost organizata la probele de kata si kumite individual pe categorii de greutate pentru grupele de varsta de copii U12 si U14, pentru cadeti U16, juniori U18, tineret U20 si pentru Masters, competitori cu varste peste 40 de ani. 
 
Competitia a intrunit  310 karateka de la 51 de cluburi din 8 tari : Bulgaria, Croatia, , Polonia, Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia si Romania. Ne-am bucurat de o participare atat de numeroasa si calitativa, infruntarile dificile ajutand pregatirea sportivilor din lotul national al Romaniei, in pregatire pentru Campionatul European ce va avea loc la inceputul lui Noiembrie. 

Rezultatele competitiei:

In urma rezultatelor obtinute s-a intocmit urmatorul clasamentul pe cluburi:

Competitia a fost profesionist reflectata de colaboratorii media Nadia Petrova si Roman Odessky, carora le mutumim pentru materiale.

Multumim echipei Rokan pentru organizarea competitiei!
OSU!

Lasă un răspuns