You are currently viewing European Karate Championship – Rezultate

European Karate Championship – Rezultate

In perioada 11-15 noiembrie 2021, Federatia Romana de Karate Kyokushin a organizat Campionatul European pentru cadeti, juniori si tineret U21 in Oradea. Evenimentul a intrunit 439 de karateka din delegatiile nationale a 18 tari membre a European Karate Organization.

Competitia s-a desfasurat pentru probele de kata si kumite pe categorii de greutate, 41 de probe fiind disputate cu aceasta ocazie. Cu toate ca n-a fost permis accesul spectatorilor in sala de concurs, competitia a putut fi urmarita on line de catre cei interesati si spectacolul a fost foarte interesant. In continuare competitia poate fi vazuta pe canalul de youtube al Federatiei Romane de Karate Kyokushin:

In urma medaliilor obtinute, s-a realizat obisnuitul clasament pe tari:

Romania a obtinut un merituos loc sapte in acest clasament in urma rezultatelor obtinute de Smara Talmacea (c.s. Kyospirit Tg.Mures) – locul II la kumite cadete, Madalin Nistor (c.s. Kanku Baia Mare) – locul II la kata juniori, Denisa Dolha (c.s. Karate Bistrita) – locul III la kumite tineret si Alexandru Uta si Vlad Robert (c.s. Golden Team Bucuresti) – locul III la kumite tineret, la categorii diferite de greutate. 
 
Felicitari antrenorilor lotului national, Grigore Petrut si Harris Wallmen, dar si antrenorilor acestor copii minunati: Cornel Sandor, Radu Sangeorzan si Costin Floricica. 
 
Romania a obtinut multe locuri V cu aceasta ocazie, ceea ce demonstreaza ca suntem in apropierea podiumului european si ca pe viitor, cu perseverenta si un pic mai multa darzenie, se pot obtine rezultate mai bune. Felicitari tuturor celor ce v-ati pregatit pentru acest eveniment!
 
Acest eveniment a fost realizat cu implicarea reprezentantilor de la cluburile  Federatiei, dar munca grea a fost realizata de clubul gazda: c.s. GYM Oradea. 
Multumesc tuturor celor ce v-ati straduit ca acest eveniment sa aduca cinste orasului nostru, tarii noastre si artei martiale pe care o reprezentam!
 
Si nu in ultimul rand, multumiri generozitatii sponsorilor fara de care evenimentul ar fi fost dificil de realizat.
Osu!
Anca Wallmen, presedinte 

Lasă un răspuns