You are currently viewing Cupa Romaniei si Clasamente TOP 10 FRKK 2021

Cupa Romaniei si Clasamente TOP 10 FRKK 2021

Prima editia a Cupei Romaniei a avut loc in 1990. Acest eveniment este „inventia ” lui sensei Chirila fiind singura competitie de Karate Kyokushin pe echipe. In vremurile bune, echipele erau de cinci competitori si durau pana  tarziu in noapte. Era evenimentul cel mai asteptat din an. 
PIn 2020 am ajuns la a 30-a editie consecutiva, dar n-a fost formatul adevarat, competitia a avut loc in versiune individuala si on-line datorita restrictiilor cauzate de pandemia de covid. 
 
In realitate, putem spune ca editia din 2021 a fost defapt cea cu numarul 30. 
Precum in ultimii cinci ani, Cupa Romaniei a avut loc la kumite individual pentru copii pana in 14 ani si la kata sincron si kumite pe echipe pentru cadeti, juniori si seniori.
 
La start s-au aliniat 27 de echipe si 120 de copii de la 18 dintre cluburile  federatiei. 
Dupa cum se intampla an de an, dupa finalizarea Cupei Romaniei sunt centralizate rezultatele competitionale din anul in curs si emise clasamentele primilor sportivi si clasamentul cluburilor. 
 
Astfel, in urma rezultatelor competitionale din 2021, clasamentele In cadrul Federatiei Romane de Karate Kyokushin sunt urmatoarele: 

Clasament Cluburi 2021

Clasament Seniori 2021

Clasament Cadeți 2021

Clasament Juniori 2021

Felicitari competitorilor, antrenorilor, cluburilor ce au muncit pentru aceste rezultate, arbitrilor care au ajutat la realizarea evenimentelor federatie. 
Multumim lui shihan Grigore Petrut, antrenorul lotului national de kata si lui sensei Harris Wallmen, antrenorul lotului national de kumite pentru munca din acest an. A fost cu atat mai importanta cu cat Romania a fost gazda Campionatului European. In plus, in cadrul loturilor nationale are loc un schimb de generatii care trebuie pregatit  si care implica eforturi serioase.
 
Multumesc si lui shihan Stoia, seceretarul al federatie si lui sensei Ilas pentru munca din 2021. A fost un an plin, cu evenimente, cu complicatii cauzate de covid si cu ajutorul vostru, le-am putut duce la indeplinire. 
 
Va doresc un an nou cu sanatate si sa ramanem impreuna pe drumul Karate-ului Kyokushin! 
 
osu!
Anca Wallmen

Lasă un răspuns