Stiri KYOKUSHIN
stire

Opt medalii la CE din Lucern, Elvetia 2013

Lotul Romaniei la Karate Kyokushin s-a intors luni de la Campionatul European desfasurat in orasul elvetian Lucern cu rezultate de exceptie.

stire

Stagiul national al Federatiei Romane de Karate Kyokushin

Peste 130 de sportivi ai Federatiei Romane de Karate Kyokushin s-au antrenat la finele saptamanii trecute la Suncuius, sub indrumarea maestrilor internationali Juan Carlos Escalera, 6 dan, directorul comitetului tehnic al Organizatiei Europene de ...

stire

Marius Ilas cistiga procesul la TAS

Multiplul campion european de karate Kyokushin, Marius Ilas a castigat procesul intentat la Tribunalul de Arbitraj in Sport de la Lausanne, Elvetia.

stire

Stagiu de kumite la Oradea, 24 26 februarie

Conform calendarului de activitati pe anul 2012 in perioada 24.

stire

Medalii la Internationalele Croatiei

Lotul de sportivi romani care au participat simbata 26 noiembrie la Campionatul International al Croatiei s-a intors cu rezultate foarte bune.

stire

Cupa Romaniei pentru copii si seniori incepatori, Cluj Napoca

Clubul Sportiv Kyospirit din Cluj-Napoca , sub egida Federatiei Romane de Karate Kyokushin, organizeaza in data de 5 noiembrie 2011 prima editie a Cupei Romaniei pentru copii ...

stire

CUPA EUROPEANA, ROMANIAN OPEN, Arad 2011

Conform calendarului de activitati, in data sambata 08.

stire

Stagiu national pentru antrenori si instructori

Conform calendarului de activitati pe anul 2011 in perioada 2-4 septembrie 2011, va avea loc instatiunea montanaPaltinis jud Sibiu, la VILA DINTRE BRAZI, „STAGIUL NATIONAL PENTRU ANTRENORI SI INSTRUCTORI FRKK”, organizat de FRKK prin ...

stire

Stagiu national Cluj Napoca

Orasul Cluj-Napoca a gazduit in perioada 28-31 iulie Stagiul de vara al Federatiei Romane de Karate Kyokushin, in organizarea CS Kyospirit din localitate.

stire

Sensei Anca Wallmen si sensei Sorin Stoia au reusit la examenul de 4 dan

Federatia Romana de Karate Kyokushin are de simbata, 16 iulie, doua noi century negre cu 4 dan: sensei Anca Wallmen de la CSU Gym Oradea si sensei Sorin Stoica de la CS Budokai Arad.

Clipul saptamanii