Stiri KYOKUSHIN

Cupa Romaniei pentru copii si seniori incepatori, Cluj Napoca

Clubul Sportiv Kyospirit din Cluj-Napoca , sub egida Federatiei Romane de Karate Kyokushin, organizeaza in data de 5 noiembrie 2011 prima editie a Cupei Romaniei pentru copii si seniori incepatori(fosta Cupa Oyama). Evenimentul va avea loc la sala de sport Gheorghe Roman din incinta Parcului Babes (str. Plopilor) si va reuni sportivi de la toate cluburile din tara. Cele doua probe ale competitiei vor fi: kata si kumite, organizate separat pentru copii 7-12 ani si seniori.

Calificarile vor avea loc de la ora 12, iar deschiderea oficiala este programata pentru ora 15. Spectatorii vor avea ocazia sa asiste si la o demonstratie sustinuta de membrii clubului C.S. Kyospirit, inaintea finalelor. Intrarea pe tot parcursul evenimentului este libera!

Prima editie a Cupei Oyama a avut loc in 7 noiembrie 2009 si a reunit peste 100 de sportivi. Detalii despre eveniment se pot gasi pe site-ul Federatiei (http://www.kyokushin.ro/stire/Cupa-Oyam ... -un-succes) si pe site-ul clubului Kyospirit (http://www.kyospirit.ro/cupa-oyama-cluj-napoca-2009).

A doua editie a Cupei Oyama a avut loc in 6 noiembrie 2010 si a reunit peste 130 de sportivi. http://www.kyospirit.ro/rezultate-cupa-oyama-2010

Anul acesta competitia s-a transformat in Cupa Romaniei pentru copii si seniori incepatori si speram sa avem cel putin la fel de multi participanti!

Harta locatiei:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 2a799048e5


Persoana de contact:
senpai Vlad Pop, 2 DAN karate kyokushin
dojo@kyospirit.ro

Clipul saptamanii