Stiri KYOKUSHIN

Cupa Oyama 2010

Clubul Sportiv Kyospirit din Cluj-Napoca organizeaza in data de 6 noiembrie 2010 a doua editie a Cupei Oyama, sub egida Federatiei Romane de Karate Kyokushin. Evenimentul va avea loc la sala de sport Gheorghe Roman din incinta Parcului Babes (str. Plopilor) si va reuni sportivi de la toate cluburile din tara. Cele doua probe ale competitiei vor fi kata si kumite, organizate separat pentru copii 7-12 ani si seniori.

Calificarile vor avea loc de la ora 12, iar deschiderea oficiala este programata pentru ora 15. Spectatorii vor avea ocazia sa asiste si la o demonstratie sustinuta de membrii clubului C.S. Kyospirit, inaintea finalelor. Intrarea pe tot parcursul evenimentului este libera!

O noutate adusa de editia de anul acesta este transmisia online a majoritatii meciurilor din concurs, printr-un parteneriat cu site-ul de divertisment nr. 1 in Romania, Trilulilu.ro.

Prima editie a Cupei Oyama a avut loc in 7 noiembrie 2009 si a reunit peste 100 de sportivi. Detalii despre eveniment se pot gasi pe site-ul Federatiei (http://www.kyokushin.ro/stire/Cupa-Oyam ... -un-succes) si pe site-ul clubului Kyospirit (http://www.kyospirit.ro/cupa-oyama-cluj-napoca-2009).


Puteti urmari clipul de prezentare pe canalul dedicat clubului la adresa:http://www.trilulilu.ro/canal/kyospirit

Harta locatiei:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 2a799048e5


Persoana de contact:
senpai Vlad Pop, 2 DAN karate kyokushin
dojo@kyospirit.ro
0740-965845

Clipul saptamanii