You are currently viewing Stagiul de vara cu shihan Escalera

Stagiul de vara cu shihan Escalera

Stagiul national de vara a avut loc in acest an in perioada 22-25 iulie in localitatea Corunca in organizarea clubului Tiger Budo Tg. Mures. Dupa cum suntem obisnuiti de sensei Dumbravean Katai si echipa sa, organizarea a fost foarte buna: cazarea, mancarea, locul de antrenament. Partea tehnica a fost asigurata de invitatul nostru special, shihan Huan Carlos Escalera Roladan, 6 dan din Spania, impreuna cu instructorii romani: shihan Grigore Petrut, shihan Stoia Sorin, Shihan Anca Wallmen, sensei Harris Wallmen si sensei Ilas Marius.
Shihan Escalera  este invitat de noi pentru a treia oara, fapt ce dovedeste aprecierea noasta pentru persoana lui, pentru cunostiintele sale si pentru felul in care reuseste sa ni le transmita.
La stagiu au participat 210 karateka de la 27 de cluburi ale federatiei, la care s-au adaugat karateka din Spania, Polonia si Norvegia.
Stagiul s-a incheiat cu traditionalul examen de centura. In urma unui examen tehnic de aproape 4 ore la 34 de grade C si a testului de lupta specific, Federatia s-a imbogatit cu noi centuri negre:
  • 3 dan – sensei Cornel Sandor si sensei Adrian Cristea
  • 2 dan – Margithazi Brigitte, Focsa Dorin, Mihai Viorel, Stoica Lucian si Valentin Suciu
  • 1 dan – Avram Luiza, Burcea Constantin, Burcea Andrei, Kirsch Simona, Maier Ioan, Nistor Madalin, Rabulea Ciprian, Buhaș Marcel, Chirlejan Cristiana, Negrea Valentin și Pop Claudiu.

Lasă un răspuns